Jeroen Toor laat letterlijk de concurrentie ver achter zich

Radio Veronica hield onlangs een spannende wedstrijd. Het ging hier om de Buzz!-competitie. De competitie werd aan het einde een letterlijk hoogtepunt. 5 gespannen kandidaten moesten namelijk uit een vliegtuig springen op 3.000 meter hoogte.

Jeroen Toor uit 's Gravenhage heeft de competitie uiteindelijk gewonnen en loopt weg met een PSPgo samen met Buzz! Quiz World. Jeroen Toor was niet beschikbaar voor commentaar. Hij is te druk bezig met ingewikkelde quizvragen te beantwoorden!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?