Je Wii als aquarium gebruiken? Het kan!

Mocht je allergisch zijn voor vissen, maar ben je wel helemaal gek van de beestjes, dan is het tijd een WIi in huis te nemen. Dankzij de WiiWare-game Blue Oasis van Hudson Soft kun je jouw eigen aquarium maken, vullen en bijhouden.

Bekijk hieronder de eerste trailer van de game, en wordt na Nederlands 3-0 zege op Italië nóg vrolijker met het achtergrondmuziekje van deze video.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?