Je misdragen in Home geen goed idee

Binnenkort is het zover, en komt Home voor de PlayStation 3 uit. Home is een virtuele wereld, waarin je een eigen personage hebt dat van alles kan gaan doen. Aangezien we er dus bijna mee aan de slag kunnen, rijzen er vragen op over wat wel en niet kan in Home. Peter Edward van Sony Computer Entertainment heeft gezegd dat er zware consequenties gelden als je je misdraagt in Home.

Zo krijg je niet alleen een console ban, maar heeft het ook geen zin om dan gewoon nieuwe PlayStation 3 te kopen, aangezien dat niet werkt. Het is alleen de vraag hoe het zit als mensen hun console in dit geval doorverkopen aan een nietsvermoedende gamer. We zullen zien wat het in de toekomst gaat brengen, eerst maar eens zien of het wat wordt met Home.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?