Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met gamen

De meeste kinderen raken geïnteresseerd in spelletjes zodra ze daar oud en wijs genoeg voor zijn. Ook praten met andere kinderen over games kan natuurlijk helpen om de interesse voor de wereld van computergames te verhogen. Het blijkt echter dat je al veel vroeger kunt beginnen met het spelen van games, want zelfs baby's zijn er al geschikt voor.

Natuurlijk moet je altijd rustig aan beginnen, bijvoorbeeld met het laten zien van de Xbox 360 controller. Op die manier kan de baby alvast wat gewend raken aan de manier waarop hij of zij de game later zal gaan besturen. De dingen die er werkelijk mee moeten gebeuren komen dan later wel een keertje aan bod.

Denk nu niet dat ik maar wat aan het raaskallen ben, want deze theorie wordt al toegepast op baby's. Kijk maar naar de onderstaande video en zie hoe je van kleins af aan al geïnteresseerd kunt raken in videospelletjes. Zo zien we het graag!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?