Je kunt in Crackdown 3 niet met je vrienden spelen

Geplaatst: 12 februari 2019 13:05

Aankomende vrijdag kunnen we eindelijk aan de slag met Crackdown 3. Dit moeten we echter wel in ons eentje doen, want je kunt in de game namelijk niet met je vrienden spelen.

Goed, je krijgt wel de kans om de grote open wereld van Crackdown 3 samen met vrienden te verkennen, maar in de multiplayermodus Wrecking Zone is dat niet mogelijk. Wrecking Zone is namelijk de competitieve multiplayermodus in Crackdown 3. In deze modus ga je in teams van vijf de strijd tegen elkaar aan in een arena die volledig vernietigd kan worden. In een competitieve multiplayermodus verwacht je natuurlijk dat je je vrienden kunt uitnodigen om samen met jou in een team te spelen. Helaas is dat bij release van de game niet mogelijk en kun je dus alleen met willekeurige andere spelers samen in een team spelen. Volgens Creative Director Joseph Staten zijn er wel plannen om dit na de release mogelijk te maken.

Crackdown 3 is vanaf 15 februari te spelen op pc en Xbox One.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crackdown 3

Series

Crackdown

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

Reagent Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord