Je kunt eindelijk van team wisselen in Pokémon GO

Geplaatst: 22 februari 2019 12:25
Aangepast: 22 februari 2019 12:25

Als je het gevoel hebt gehad dat je in Pokémon GO het verkeerde team hebt gekozen, kun je daar binnenkort eindelijk verandering in brengen. Je kunt vanaf volgende week namelijk van team wisselen in Pokémon GO.

Wanneer je je avontuur begint in Pokémon GO, krijg je de keuze om je bij een team aan te sluiten. Je hebt de keuze uit Team Mystic, Team Instinct en Team Valor. Samen met je team neem je Gyms over en neem je deel aan Raid Battles om legendarische Pokémon te kunnen bemachtigen. Tot nu toe was deze keuze altijd permanent geweest, maar ontwikkelaar Niantic heeft in een blogbericht aangekondigd dat dat vanaf volgende week gaat veranderen. Middels het Team Medallion, dat in de Pokémon GO Store te koop gaat zijn, kun je overstappen naar een ander team. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je vrienden in een ander team zitten of een ander team gewoon veel beter vertegenwoordigd is in jouw buurt. Je kunt dit voorwerp echter maar eens in de 365 dagen gebruiken, dus denk goed na voordat je een keuze maakt.

Pokémon GO is momenteel te spelen op iOS en Android-apparaten. Vanaf 26 februari is het Team Medallion beschikbaar waarmee spelers van team kunnen wisslen.

Bron: Niantic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord