Je hoeft niet meer naar buiten om Pokémon GO te spelen

Geplaatst:
Aangepast: 13 maart 2020 21:13

Ja, je leest het toch echt goed, je hoeft nu niet meer naar buiten om Pokémon GO te spelen. Niantic heeft namelijk een update voor de game uitgebracht waardoor dit niet meer nodig is.

Vanwege het coronavirus ligt de halve wereld plat en dat is ook te voelen in de game-industrie. Zo gaat straks de E3 niet meer door en zijn in ons land ook evenementen als Dutch Comic Con uitgesteld. Veel bedrijven laten hun medewerkers inmiddels ook thuiswerken, omdat het gewoon risicovol is om de deur uit te gaan en je onder de mensen te begeven. Zulke regulaties zijn natuurlijk een strop voor games als Pokémon GO, waarbij het juist de bedoeling is dat je buiten rond gaat lopen. Daar heeft ontwikkelaar Niantic nu echter iets op bedacht. In een statement aan de Amerikaanse gamesite Polygon geeft Niantic aan dat er een nieuwe update aan de game is toegevoegd die de leefgebieden van Pokémon groter maken, zodat spelers ook vanuit hun huis Pokémon kunnen zien spawnen en vangen. Daarnaast worden Incense Packs goedkoper en zijn ze langer actief. Ook geven Pokéstops vaker items en gaat het uitbroeden van eieren twee keer zo snel.

Pokémon GO is momenteel te spelen op mobiele apparaten.

Bron: Polygon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord