Japanse stemacteur Olaf vervangen in Kingdom Hearts III

Geplaatst:
Aangepast: 16 maart 2019 08:15

De Japanse stemacteur Masanori Taki, die Olaf (de sneeuwman uit Frozen) inspreekt in Kingdom Hearts III wordt vervangen. Dit heeft Square Enix Japan bekendgemaakt op haar website. De acteur is in het land van de rijzende zon en sushi opgepakt om het gebruik van drugs.

Masanori Taki, beter bekend onder zijn artiestennaam Pierre Taki, is positief getest op cocaïnegebruik bij een urinetest. In Japan kan je hiervoor zeven jaar de gevangenis ingaan. Square Enix kan dit gedrag niet goedkeuren en heeft daarom besloten de stem van Olaf te vervangen door middel van een gratis update.

Gelukkig heeft Olaf een kleine rol in de game, waardoor het voor Square Enix relatief makkelijk is om zijn stem te vervangen. Wie de vervanger van Taki gaat worden is nog niet bekend.

Bron: Playstation Lifestyle

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts III

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 januari 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord