Check hier alle e3 2019-content
Kingdom Hearts III
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • RELEASEDATUM 29 januari 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Japanse stemacteur Olaf vervangen in Kingdom Hearts III

De Japanse stemacteur Masanori Taki, die Olaf (de sneeuwman uit Frozen) inspreekt in Kingdom Hearts III wordt vervangen. Dit heeft Square Enix Japan bekendgemaakt op haar website. De acteur is in het land van de rijzende zon en sushi opgepakt om het gebruik van drugs.

Masanori Taki, beter bekend onder zijn artiestennaam Pierre Taki, is positief getest op cocaïnegebruik bij een urinetest. In Japan kan je hiervoor zeven jaar de gevangenis ingaan. Square Enix kan dit gedrag niet goedkeuren en heeft daarom besloten de stem van Olaf te vervangen door middel van een gratis update.

Kingdom hearts 33

Gelukkig heeft Olaf een kleine rol in de game, waardoor het voor Square Enix relatief makkelijk is om zijn stem te vervangen. Wie de vervanger van Taki gaat worden is nog niet bekend.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?