Japanse PS3 verkopen vliegen omhoog

Na allerlei prijsdalingen in Japan was Enterbrain, uitgever van het gameblad Famitsu, erg benieuwd naar het effect van deze prijsdalingen op de verkopen van de platforms. Enterbrain heeft dan ook de stijgingen van de platforms nauwkeurig in de gaten gehouden.

PlayStation 3: 707 %
PlayStation Portable: 126 %
Wii: 29 %
Xbox 360: -70 %

Als het gaat om stijging in verkopen na de prijsdaling is de PlayStation 3 dus de absolute topper. De Xbox 360 daarentegen gaat flink achteruit. Microsoft zal dus met iets beter moeten komen om de verkopen omhoog te krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?