Japans packshot van Resonance of Fate

Resonance of Fate is de nieuwste RPG van Tri-Ace, de ontwikkelaar die ook Blue Dragon en Lost Odyssey heeft ontwikkeld. De game vindt plaats in de stad Burzel. Al de bewoners in deze stad volgen allemaal één geloof, maar jij zal de stad verlaten om een nieuwe wereld te ontdekken.

Vandaag is er een Japans packshot verschenen van Resonance of Fate. De game heet in Japan End of Eternity. Check de packshot hieronder.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?