Check al onze gamescom content hier!

Japanners zijn dol op de nieuwe Pokémon-games

Japanners zijn al als gekken de nieuwe Pokémon-games aan het pre-orderen. In Japan zijn Pokémon Black en White namelijk nu al meer dan een miljoen keer gepre-orderd. Pokémon doet het dus erg goed in Japan.

Wij zullen echter nog een poosje op de games moeten wachten. De games verschijnen in de lente van 2011 pas in Amerika. Een eventuele releasedatum voor Europa is nog niet bekendgemaakt, maar Europa zal vast snel na Amerika aan de beurt zijn.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?