Check al onze gamescom content hier!

Japanners willen geen 3D TV

Zojuist heeft website Kataku een onderzoek gehouden onder 8957 Japanse-gamers. In het onderzoek werden mensen ondervraagt over 3D gaming.

Maar liefst 67,7procent van de ondervraagde geeft aan niet van plan een 3D TV aan te schaffen. 70 procent zou de bril een issue zijn, 57 procent geeft aan dat de prijs aan de dure kant is en 40 procent vond het aanbod games te weinig.

Sony's strategie kan hierdoor in gevaar lopen, want Sony wilt de PlayStation 3 langzaam uitbouwen naar een 3D platform. De Westerse markt is nog niet aan het woord geweest, hopelijk voor Sony slaat het hier wel aan.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?