Japanners kunnen binnenkort weer voor advocaat spelen

Capcom heeft de Japanse releasedatum van Gyakuten Kenji bekendgemaakt. Vanaf 28 mei zal de game in de Phoenix Wright serie in het land van de rijzende zon verkrijgbaar zijn.

Het zal nog wel enige tijd duren voordat wij Europeanen weer als advocaat aan de slag mogen in de game die officieus Perfect Prosecutor heet. Daarnaast zullen wij, in tegenstelling tot de Japanners, hoogstwaarschijnlijk geen limited edition mogen verwelkomen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?