Kingdom Hearts 358/2 Days

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

Japan krijgt Nintendo DSi Kingdom Hearts bundel

Square Enix heeft vandaag aangekondigd dat hun nieuwe game. Kingdom Hearts 358/2 Days, gebundeld zal worden met de nieuwe Nintendo DSi

Voor de rest is er nog niet veel bekend over deze bundel. De Nintendo DSi in de bundel zal een speciale uitvoering bevatten waarop staat: 'Kingdom Hearts Edition'. Tot nu toe zal alleen Japan deze bundel krijgen die in februari uit zal komen. Houdt Gameliner in de gaten voor mogelijke Europese bundels.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?