Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Dragon Ball FighterZ
  • ONTWIKKELAAR Arc System Works
  • RELEASEDATUM 26 januari 2018, 28 september 2018 (NSW)
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Janemba voegt zich bij Dragon Ball FighterZ-roster

Een nieuw personage voor het tweede seizoen van Dragon Ball FighterZ is bekendgemaakt. Na Kid Goku (GT) is het Janemba die zich bij het roster voegt en deel uitmaakt van de nieuwe personages dit seizoen.

De bekendmaking van Janemba ging niet helemaal van een leien dakje. Tijdens de 'This Week on Xbox'-presentatie van 9 mei leek Larry 'Major Nelson' Hryb zich te verspreken en zei hij dat zowel Kid Goku (GT) als Janemba beschikbaar zijn voor de game. Dit terwijl alleen Kid Goku tot dan toe onthuld was. Op Twitter bevestigde het officiële Xbox Twitterkanaal de vraag of Janemba echt een personage is die dit seizoen wordt toegevoegd. Het antwoord was: "confirmed". Janemba is bekend van de film Dragon Ball Z: Fusion Reborn en is de slechtheid zelve.

Janemba1

Dragon Ball FighterZ is speelbaar op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Event Hubs

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?