Janemba voegt zich bij Dragon Ball FighterZ-roster

Geplaatst: 11 mei 2019 22:30
Aangepast: 11 mei 2019 22:31

Een nieuw personage voor het tweede seizoen van Dragon Ball FighterZ is bekendgemaakt. Na Kid Goku (GT) is het Janemba die zich bij het roster voegt en deel uitmaakt van de nieuwe personages dit seizoen.

De bekendmaking van Janemba ging niet helemaal van een leien dakje. Tijdens de 'This Week on Xbox'-presentatie van 9 mei leek Larry 'Major Nelson' Hryb zich te verspreken en zei hij dat zowel Kid Goku (GT) als Janemba beschikbaar zijn voor de game. Dit terwijl alleen Kid Goku tot dan toe onthuld was. Op Twitter bevestigde het officiële Xbox Twitterkanaal de vraag of Janemba echt een personage is die dit seizoen wordt toegevoegd. Het antwoord was: "confirmed". Janemba is bekend van de film Dragon Ball Z: Fusion Reborn en is de slechtheid zelve.

Dragon Ball FighterZ is speelbaar op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Event Hubs
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball FighterZ

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 januari 2018

Ontwikkelaar

Arc System Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord