James Bond: Golden Eye zal opnieuw schitteren

De James Bond game Golden Eye is inmiddels een klassieker geworden en ook Nintendo is zich daarvan bewust. Daarom komt er eind dit jaar een nieuwe Golden Eye game, exclusief voor de Nintendo Wii.

De nieuwe Golden Eye kan naast de singleplayer ook via splitscreen en multiplayer in een co-op mode worden gespeeld. Er zijn acht verschillende Bond karakters aanwezig in de game, waarmee je in zestien verschillende game modi kunt spelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?