World of Warcraft: The Battle for Azeroth

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 14 augustus 2018
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Jaina Proudmoore straalt in nieuwe animated short van World of Warcraft

Volgende maand verschijnt de volgende uitbreiding voor World of Warcraft, namelijk The Battle for Azeroth. Om de aanloop hiernaar toe wat op te lichten, heeft Blizzard besloten een reeks animated shorts uit te brengen. Jaina Proudmoore mag deze reeks aftrappen.

De short ziet er ontzettend goed uit en biedt dus een hoofdrol aan Jaina. We zien haar terwijl ze haar vaders schip lijkt te willen oproepen. Het blijft echter vaag. Check het hieronder en oordeel zelf.

The Battle of Azeroth verschijnt op 14 augustus voor pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?