Check hier alle PlayStation State of Play content

Is het nou toch de PlayStation Arc?

PlayStation Motion Stick, PlayStation Motion Control, PlayStation-Mote, wat is het nou eigenlijk? We hebben vaak de naam PlayStation Arc voorbij horen komen en het lijkt er ook op dat dit de officiële naam zal zijn. Sony heeft namelijk in Japan de naam PlayStation Arc bestempeld met een trademark, dus het lijkt ons dat we Sony's nieuwe motion control de PlayStation Arc kunnen noemen.

Al eerder liet THQ baas Brian Farrell vallen dat het apparaat deze naam zou krijgen, maar dit was geen officiële bekendmaking van Sony zelf. Uiteraard moet het nog worden bevestigd door Sony, maar een trademark zegt al genoeg.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?