Duke Nukem Forever

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 10 juni 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Is Duke Nukem: Forever bijna klaar?

Duke Nukem: Forever is dé game die het langst ontwikkeld wordt van alle games. Het project begon in eind jaren '90 en is nog steeds niet af. Tramell Isaac van 3dRealms, de ontwikkelaar van de game, vertelt nu dat ze alleen nog grafisch aan het oppoetsen en tweaken zijn.

Deze taken kosten flink wat tijd, maar het team heeft een hoop moraal teruggekregen door de recent uitgegeven teaser. Isaac vertelt ook dat deze game zich zal afspelen in het Las Vegas van de toekomst. Dus veel gokken, grootse gebouwen en natuurlijk de traditionele Pig Cops!

Als een ontwikkelaar aan het tweaken is betekent het meestal dat de game bijna af is. Wat denken jullie? Duurt dit nog wel een jaar of twee of kunnen we een release verwachten in 2008?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?