iPhone heeft meer kracht dan de Wii

Een programmeur van Telltale heeft zich uitgelaten over de power van de Nintendo Wii, in dit geval in vergelijking met de iPhone. Volgens de medewerker is de telefoon van Apple veel krachtiger dan de console van Nintendo.

The voices and textures are the way they are because we're limited to 40 megs for WiiWare titles. The PC versions of our games are usually 150+ megs, and most modern games range anywhere from 1-10 gigabytes or more. Talk to Nintendo about this one.
Frame rate issues will probably get sorted out eventually, but keep in mind that the Wii is just not a powerful console. An iPhone is much more powerful than a Wii, even.

Volgens de programmeur gaat het wat betreft de kracht bij een console of handheld vooral om het RAM geheugen. De Wii heeft namelijk 88 MB RAM, maar een deel daarvan gaat al op aan het besturingssysteem van de console, en is daardoor al niet meer toegankelijk voor ontwikkelaars.

I stand by my comments. The Wii and DS are extremely underpowered and their popularity doesn't remove the hardware limitations.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?