Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

iPad wordt vrijdag gelanceerd

Vanaf aanstaande vrijdag zal de iPad worden gelanceerd in de Benelux. De goedkoopste variant zal 499 euro moeten opbrengen, en de duurdere variant 799 euro.

Het zal helaas niet mogelijk zijn om een iPad te reserveren, dus voor de mensen die er één willen scoren wordt geadviseerd vroeg bij de winkels te zijn.

De iPad werd eerder al op 3 april uitgegeven in Amerika en was een groot succes.

Check voor meer informatie over de iPad het bericht van Alex.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?