Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

iPad door succes vertraagd

De iPad, het nieuwste speeltje van Apple, waar naast internetten ook games op gespeeld kunnen worden gaat later in Nederland verschijnen dan we in eerste instantie hadden verwacht (en gehoopt). Door het enorme succes bij de lancering van de iPad in de Verenigde Staten en de grote vraag heeft Apple besloten om de lancering buiten de VS een maand uit te stellen. Vanaf 10 mei neemt Apple de online pre-orders aan en zal er ook meer informatie naar buiten komen over de prijzen voor de Europese landen.

Een medewerker van Apple zegt het volgende:

Faced with this surprisingly strong US demand, we have made the difficult decision to postpone the international launch of iPad by one month, until the end of May. We will announce international pricing and begin taking online pre-orders on Monday, May 10.

Niet het spreekwoordelijke "geluk bij een ongeluk" is nu van toepassing voor ons, meer een "ongeluk bij een gelukkige verkoop voor Apple".

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?