Hitman 2
  • ONTWIKKELAAR IO Interactive
  • RELEASEDATUM 14 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Stealth
  • GAMELINER SCORE

IO Interactive onthult veel informatie over Hitman 2

IO Interactive heeft veel nieuwe informatie onthult over Hitman 2. Zo laat de ontwikkelaar weten dat we het eerste Elusive Target op 20 november kunnen verwachten in Miami. Het doelwit heeft als bijnaam The Undying en onder fans gaan geruchten dat het personage wordt vertolkt door Sean Bean, die in de eerste trailer van Hitman 2 al te horen was.

IO Interactive heeft verder meer bekendgemaakt over het voortgangssysteem van Hitman 2, dat voortbouwt op het Mastery-systeem uit het vorige deel. Het verschil is dat je niet alleen in level omhoog gaat in de locaties door challenges te voltooien, maar ook door XP te verdienen. Dit kan door kleine acties te doen, zoals het verstoppen van een lichaam of het ontdekken van een nieuw gebied. De verdiende XP verschijnt in beeld, alhoewel dit in het menu uitgezet kan worden. Door het stijgen in level verdien je nieuwe startgebieden, wapens en meer. Ook zijn er items die alleen kunnen worden vrijgespeeld door het voltooien van bepaalde challenges. Het nieuwe progressie-systeem is ook aanwezig in het Legacy Pack, dat de locaties van Season One bevat. Hierdoor heeft IO Interactie de nodig aanpassingen gedaan waardoor het systeem beter in balans is met deze locaties.

Hitman 2 - Elusive Target 1

Hitman 2 bevat drie moeilijkheidsgraden: Casual, Professional en Master. De eerste is meer voor beginnende Hitman-spelers en geeft je wat meer ruimte om dingen uit te proberen. Professional is de standaard moeilijkheidsgraad voor ervaren spelers, die een uitdaging willen en die gebruik willen maken van alle functies van Hitman 2. Tot slot zorgt Master ervoor dat vuurgevechten extreem pittig zijn en NPC's je heel scherp in de gaten houden. De drie moeilijkheidsgraden zijn ook beschikbaar in combinatie met het Legacy Pack Daarnaast kunnen bepaalde items alleen worden vrijgespeeld op de hogere moeilijkheidsgraden.

Hitman 2 verschijnt 14 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?