IO Interactive onthult veel informatie over Hitman 2

Geplaatst: 11 oktober 2018 15:30
Aangepast: 17 maart 2024 13:29

IO Interactive heeft veel nieuwe informatie onthult over Hitman 2. Zo laat de ontwikkelaar weten dat we het eerste Elusive Target op 20 november kunnen verwachten in Miami. Het doelwit heeft als bijnaam The Undying en onder fans gaan geruchten dat het personage wordt vertolkt door Sean Bean, die in de eerste trailer van Hitman 2 al te horen was.

IO Interactive heeft verder meer bekendgemaakt over het voortgangssysteem van Hitman 2, dat voortbouwt op het Mastery-systeem uit het vorige deel. Het verschil is dat je niet alleen in level omhoog gaat in de locaties door challenges te voltooien, maar ook door XP te verdienen. Dit kan door kleine acties te doen, zoals het verstoppen van een lichaam of het ontdekken van een nieuw gebied. De verdiende XP verschijnt in beeld, alhoewel dit in het menu uitgezet kan worden. Door het stijgen in level verdien je nieuwe startgebieden, wapens en meer. Ook zijn er items die alleen kunnen worden vrijgespeeld door het voltooien van bepaalde challenges. Het nieuwe progressie-systeem is ook aanwezig in het Legacy Pack, dat de locaties van Season One bevat. Hierdoor heeft IO Interactie de nodig aanpassingen gedaan waardoor het systeem beter in balans is met deze locaties.

Hitman 2  Elusive Target 11

Hitman 2 bevat drie moeilijkheidsgraden: Casual, Professional en Master. De eerste is meer voor beginnende Hitman-spelers en geeft je wat meer ruimte om dingen uit te proberen. Professional is de standaard moeilijkheidsgraad voor ervaren spelers, die een uitdaging willen en die gebruik willen maken van alle functies van Hitman 2. Tot slot zorgt Master ervoor dat vuurgevechten extreem pittig zijn en NPC's je heel scherp in de gaten houden. De drie moeilijkheidsgraden zijn ook beschikbaar in combinatie met het Legacy Pack Daarnaast kunnen bepaalde items alleen worden vrijgespeeld op de hogere moeilijkheidsgraden.

Hitman 2 verschijnt 14 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: IO Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 2

Series

Hitman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord