Hitman 3

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 20 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Stealth, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

IO Interactive onthult alle Hitman 3 locaties

In een nieuwe blogpost deelt ontwikkelaar IO Interactive alle locaties in Hitman 3. Het avontuur van Agent 47 brengt hem naar zes unieke locaties over drie verschillende continenten.

Al eerder was bekend dat het avontuur van Agent 47 begint in Dubai. Daarna is het zijn taak om een moord op te lossen in Dartmoor en probeert hij zijn weg te vinden in het drukke stadsleven van Chongqing. De blogpost onthult drie andere locaties, waaronder Berlijn, Mendoza en Carpathian Mountains. In Berlijn verkent Agent 47 het dynamische nachtleven waarbij hij terechtkomt op een rave party. Mendoza is de perfecte plaats om te genieten van de mooie landschappen en wijngaarden. De laatste missie vindt plaats in de Carpathian Mountains in Roemenië. Over deze missie is nog niets vrijgegeven.

Hitman 37

Hitman 3 wordt op 20 januari 2021 uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia en pc. IO Interactive heeft laatst bekendgemaakt dat ze werken aan een nieuwe James Bond-game.

BRON IO Interactive

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?