Intimideer je tegenstander met Live Broadcast

Electronic Arts komt met de release van MMA niet alleen met een goede game, maar gaat ook de online service Live Broadcast aan de man brengen. Hiermee is het mogelijk om ingame filmpjes te delen met zowel vriend en vijand.

Daarnaast is het ook mogelijk om in real-life filmpjes op te nemen en te uploaden, om op die manier je tegenstanders te intimideren en bang te maken voor het online gevecht dat komen gaat. Uiteindelijk gaat het natuurlijk allemaal om de online 'fame' die je krijgt door te winnen en door goede en mooie filmpjes te uploaden.

Of de service extra kosten met zich mee gaat brengen is nog niet bekend. Wel is dus bekend dat Live Broadcast samen met EA Sports MMA uitkomt op 19 oktober dit jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?