Overlord 2

  • Ontwikkelaar Triumph Studios
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

interview met Overlord 2 producer

In 2007 lanceerde studio Triumph Studios de game Overlord voor Xbox 360, PC en later ook voor de PlayStation 3. Nu zijn ze bezig met een tweede deel van de game. 'Overlord 2' die dit jaar nog zal uitkomen voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

De producer van Overlord 2 verteld onder andere dat in de game alle favoriete karakters terug zullen keren. De Minions horen daar natuurlijk ook bij en zij zullen nieuwe skills krijgen. Daarnaast verschijnt er ook nog een extra level in de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?