Interplay opent Fallout Online registratie site

De uitgever van Fallout Online, Interplay, heeft een registratiesite voor de game online geplaatst. Deze online RPG game wordt ontwikkeld door Masthead Studio's, en zal het Fallout universum op een massale manier brengen naar jou, de gamer.

Op deze site krijg je middels een prachtige animatie een korte preview van concept art voor de game, waarna je je in kunt schrijven voor de nieuwsbrief waarbij je kans maakt om voor de bèta test te worden uitgenodigd. Check het hier

Wanneer Fallout Online uit zal komen is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat Fallout Online zal uitkomen op de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?