Interplay klassiekers op Steam

Interplay was in de jaren '80-'90 een succesvolle uitgever die games als Fallout, Kingpin en Sacrifice onder haar hoede had. Aan het einde van de 20e eeuw had de uitgever last van financiële problemen, waardoor ze de deuren moesten sluiten.

Vooral mensen van de jonge generatie zullen Interplay niet meer kennen. Speciaal voor hen staan er een aantal Interplay-klassiekers op Steam. Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Kingpin en Sacrifice zijn nu te koop op Steam voor een zacht prijsje.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?