Internetverbinding vereist voor pc-versie Assassin's Creed 2

5 maart verschijnt Assassin's Creed 2 voor de pc. Het Magazine PC Gamer maakte vandaag bekend dat de game je dwingt een internetverbinding te hebben.

De game zal niet opstarten als je geen internetverbinding hebt en als de verbinding tijdens het gamen wegvalt zal de game ook stoppen en zal alleen je laatste checkpoint opgeslagen blijven. Deze methode wordt gebruikt om piraterij te voorkomen. Wij hebben zo onze twijfels of dit de manier is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?