Interessant interview met de director van Uncharted 2

Dit jaar moet de opvolger van het succesvolle Uncharted: Drake's Fortune uit gaan komen. Om de hype rond de game nog maar even een keer op te warmen, zijn er twee nieuwe video's uitgekomen met betrekking tot de opvolger, Uncharted 2: Among Thieves.

In beide video's zien we een interview met de director van de game, Bruce Straley. Hij vertelt onder andere over het hoofdpersonage van de franchise (Nathan Drake), en over de actie die de game te bieden heeft. Daarnaast komen de wapens, die je kunt gebruiken om je vijanden een kopje kleiner te maken, uiteraard ook nog aan bod.

Deel 1

Deel 2

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?