Insurgency: Sandstorm

  • Ontwikkelaar New World Interactive
  • Eerste releasedatum 12 december 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Strategie
  • Gameliner score -

Insurgency: Sandstorm aangekondigd voor pc en consoles

New World Interactive en Focus Home Interactive hebben hun handen in één geslagen en brengen Insurgency: Sandstorm terug. Met behulp van de Unreal Engine 4 zal de game helemaal opnieuw worden ontwikkeld.

Naast de klassieke manier van spelen zal de game worden aangevuld met een nieuw verhaallijn welke zich zal afspelen in het midden-oosten. Insurgency: Sandstorm zal ergens volgend jaar moeten uitkomen voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON All Games Beta

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?