Check hier alle PlayStation State of Play content

Instant Message je vrienden op PlayStation 3

De enige manier hoe je met elkaar kon praten via het PlayStation Network was via spraak of via berichten. Met de nieuwe firmware die eraan komt (firmware 2.70). Komt daar verandering in.
Sony introduceert namelijk text chat. Hiermee kan je Instant Messages sturen naar al je vrienden op het PlayStation Network. Het is mogelijk om met 15 mensen tegelijk te chatten per chat en er zijn drie chats mogelijk.

Naast de nieuwe chat-optie zijn er ook meer opties om je vrienden te sorteren. Het is straks ook mogelijk om bestanden van maximaal 3MB naar je vrienden toe te sturen in de vorm van bijvoorbeeld een foto. Het internetten is ook verbeterd. Kopiëren en plakken is mogelijk en je favoriete games opzoeken werkt nu ook makkelijker. Er zijn meer toevoegingen in Firmware 2.70, maar deze zijn alleen voor Amerikaanse gebruikers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?