Check al onze gamescom content hier!

Insomniac games werkt samen met EA

Insomniac games, bekend van games als Ratchet & Clank en Resistance, gaat hun bereik uitbreiden. De ontwikkelaar maakte in eerste instantie alleen maar games exclusief voor de PlayStation, maar daar komt verandering in. Insomniac games heeft namelijk een deal gesloten met EA en dit zal betekenen dat we ook games van Insomniac games op de Xbox 360 kunnen gaan verwachten in de toekomst.

Dit wil natuurlijk niet meteen betekenen dat de ontwikkelaar stopt bij Sony, want volgens Ted Price, president van Insomniac games, laten ze Sony zeker niet in de steek. Insomniac games is namelijk geen eigendom van EA. De ontwikkelaar maakte daarnaast overigens bent dat ze met een nieuwe game bezig zijn voor Xbox 360 en PS3.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?