Check al onze gamescom content hier!

Insomniac gaat iets aankondigen

Insomniac is de eerste ontwikkelaar van Spyro, Ratchet & Clank en Resistance. Ze hebben met deze games bewezen dat ze sterke games kunnen maken. Op de Twitter van Insomniac, staat wel iets heel noemenswaardig.

Preparing to reveal some news tomorrow about Insomniac...shhh!

Het ziet er naar uit dat we morgen een grote aankondiging krijgen. Wat zou het zijn? Een nieuwe Ratchet & Clank, een nieuwe Resistance? Misschien is het wel een geheel nieuwe franchise!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?