God of War: Ascension
  • ONTWIKKELAAR SCE Santa Monica
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 maart 2013
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Inschrijving multiplayer-bèta van God of War: Ascension begonnen

In maart van volgend jaar moet God of War: Ascension uitkomen exclusief op de PlayStation 3. In de game kun je met de jonge Kratos flink te keer gaan. Zoals je misschien wist zal dit de eerste deel uit de serie zijn die een multiplayer bevat en daarvan is de inschrijving gestart van de bèta.

Je kunt namelijk meedoen aan de multiplayer-bèta van God of War: Ascension. De inschrijving is precies vandaag gestart. Wat moet je doen? Ga naar de officiële Blog van Sony's PlayStation en meldt je aan. De inschrijving duurt tot en met de zevende van december. Dus zorg dat je op tijd bent.

De game ligt om precies te zijn op 12 maart in de winkels voor de PlayStation 3. De game bevat net als de vorige delen een meeslepende singleplayer en dus nu ook een multiplayer waarbij je met maar liefst acht man tegelijk op elkaar kunt inhakken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?