Beyond Good and Evil 2
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Inschrijving bèta Beyond Good and Evil 2 mogelijk

Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de bèta van Beyond Good and Evil 2. Door de link van de bron te gebruiken maak je kans op de bèta van jouw platform. Er zit wel een kleine disclaimer op, want Ubisoft weet nog niet op welk platform de bèta gehouden wordt.

Het Space Monkey Program maakt van jou de ruimteaap die de game moet testen. Spelen, feedback geven en de game helpen te verbeteren is het doel van een bèta en om dan een dergelijk langverwachte game te kunnen spelen, is altijd tof. Mocht je toevallig in de VS wonen, maak je tevens kans om een demo live achter gesloten deuren te kunnen spelen op E3 2018.

onbekend

Voor het inschrijven van de bèta moet je je wel registreren voor Uplay. Beyond Good and Evil wordt dit jaar ongetwijfeld weer getoond door Ubisoft.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?