Inkomsten Apex Legends enorm gekelderd

Geplaatst:

Apex Legends kwam uit het niets, maar kende een heuse bliksemstart. Dat grote succes lijkt toch van korte duur, want waar de inkomsten in februari nog heel hoog waren, zijn deze in april enorm gekelderd.

Respawn Entertainment verraste vriend en vijand met de release van Apex Legends. Het ongekende succes kwam evenwel voor de ontwikkelaar zelf en uitgever Electronic Arts zeer onverwachts. Maar zo goed als de game uit de startblokken kwam, zo snel lijkt het succes nu al weer af te wenden. Waar de free-to-play shooter in februari nog goed was voor 92 miljoen dollar, bracht de game in april 'slechts' 24 miljoen dollar op. Een daling van maar liefst 74%. Wellicht dat de mobiele versie van Apex Legends het tij nog kan keren en de inkomstendaling stop kan zetten.

Apex Legends is speelbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Eurogamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord