Midnight Club: Los Angeles

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Inhoud Midnight Club DLC bekend

De aankomende downloadbare content (DLC) voor Midnight Club: Los Angeles bevat een stadsuitbreiding, nieuwe races, missies en voertuigen.

Hieronder lees je precies wat de DLC inhoud:

Car pack 1:
'09 Mitsubishi Eclipse GT
'08 Audi S5
'08 Mercedes-Benz CL65 AMG

Car Pack 2:
'08 Cadillac XLR
'08 Mitsubishi Lancer EVO X
'07 Aston Martin DB9
'08 Ducati 1098 (motor)

South Central City Expansion:
Stadsuitbreiding (met 1/3 inhoud van de totale stad) en de volgende voertuigen:
'66 Pontiac GTO,
'63 Buick Riviera,
'55 Chevy Bel Air,
'65 Malibu,
'64 Chevy Impala,
'70 Chevy Chevelle,
'08 Mercedes Benz CLK63 AMG "Black",
'08 Range Rover Supercharged,
'08 Range Rover Sport Supercharged.

De gratis DLC versie heet South Central Upgrade Map en bevat alleen de stadsuitbreiding. De betaalde versie heet South Central Content Pack en bevat nieuwe voertuigen en missies.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?