Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Informatie over DLC voor Fallout 3

Ontwikkelaar Bethesda heeft nieuwe informatie naar buiten gebracht omtrent de downloadbare content voor Fallout 3. De content krijgt de naam Operation Anchorage en zorgt voor ongeveer vijf uur speeltijd.

In deze operatie neem je het op tegen het Rode Leger uit China en is het de bedoeling om de stad Anchorage in de Staat Alaska te bevrijden. Natuurlijk krijg je de beschikking over nieuwe wapens en bepantsering, maar onderschat de Chinezen en hun technologie niet.

Operations Anchorage is direct te spelen na het downloaden door middel van de computer waarop de in-game simulator draait. De content gaat 800 Microsoft Points kosten en is vanaf volgende maand beschikbaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?