Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Informatie over DLC van GTA 4

Bronnen die dicht bij Rockstar staan, hebben gelekt dat de downloadable content voor GTA IV nog steeds in de planning staat voor eind november. Het is helaas nog wel onduidelijk wat we ons moeten voorstellen bij de extra content. Wel kunnen we, als we naar de bronnen kijken, zeggen dat er minimaal twee nieuwe verhaallijnen in het spel komen die elk goed zijn voor ongeveer tien uur aan extra gameplay. Beide verhaalijnen krijgen ook nieuwe achievements.

De kosten van de downloadable content zijn nog niet bekend. Of dit ook allemaal klopt is ook niet zeker, niettemin ziet het er allemaal goed uit, en we zijn dan ook benieuwd of de extra content ons weer veel nieuwe uren aan spelplezier kan brengen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?