Star Trek Online

  • Ontwikkelaar Cryptic Studios
  • Eerste releasedatum 29 januari 2010
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Gameliner score

Info over Stak Trek Online bèta

De gesloten bèta van Star Trek Online is al lang aan de gang. Maar vandaag is dan eindelijk bekend geworden wanneer andere spelers aan de slag kunnen met deze titel. En wel van 12 tot 26 januari. Zo hebben de spelers twee weken om even te kijken wat de game nou inhoud. Wil jij ook zo'n bèta code verkrijgen? Houd dan de website in de gaten, en meld je aan.

Star Trek Online word de eerste MMORPG van Atari. Atari wil de Star Trek fans een hele nieuwe beleving geven, en verwacht een grote impact op de Star Trek scene. Star Trek online komt na verwachting uit in februari volgend jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?