Gameliner 15 jaar vijftien-daagse
Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Infinity Ward werkt niet aan lootboxes voor Call of Duty: Modern Warfare

Er gingen een aantal geruchten rond over lootboxes in Call of Duty: Modern Warfare. Infinity Ward geeft nu aan niet te werken aan lootboxes voor Modern Warfare.

Hier en daar gaan er geruchten rond over lootboxes of Supply Drops die naar Call of Duty: Modern Warfare komen. In de bèta van de game hebben spelers namelijk verwijzingen gevonden naar Supply Drops. Joel Emslie, studio art director van Infinity Ward geeft nu op Reddit aan dat Infinity Ward absoluut niet werkt aan enige vorm van lootbox voor de game. Hij geeft aan dat je functionele items gewoon kunt vrijspelen door de game te spelen. Hij geeft tevens aan dat er volgende week meer informatie rondom de game wordt vrijgegeven.

Call of Duty Modern Warfare6

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?