Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Infinity Ward trekt champagne open

Afgelopen weekend heeft Ontwikkelaar Infinity Ward bekendgemaakt dat er negen miljoen exemplaren van Call of Duty 4: Modern Warfare zijn verkocht. En dat is niet alles. In negen dagen tijd is de DLC Variety Map Pack op Xbox Live meer dan 1 miljoen keer gedownload. Er zullen flink wat champagne flessen doorheen zijn gegaan in de studio.

Benieuwd naar deze game? Lees hieronder meer over het verhaal:

Call of Duty 4: Modern Warfare voorziet je van een geavanceerd arsenaal aan krachtige wapens. Vecht in de meest verraderlijke brandhaarden op aarde tegen een groep vijanden die een gevaar vormt voor de wereldvrede.

Kruip in de huid van een Amerikaanse militair en een Britse commando in een verhaal vol wendingen. Maak gebruik van geavanceerde technologie, ongeëvenaarde vuurkracht en coördineer aanvallen te land en ter zee op een slagveld waar snelheid, nauwkeurigheid en communicatie de sleutels zijn tot de overwinning.

Deze meeslepende game beschikt verder over multiplayer-speltypen vol diepgang. Voor liefhebbers van online actie is er een compleet nieuwe community waarin alles draait om verslavende, vasthoudende en aanpasbare gameplay.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?