Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Infinity Ward laat cijfers Call of Duty 4 zien

Call of Duty 4 is populair. Dat zagen we al aan de cijfers die Microsoft liet zien. Een paar keer stond de game op de 1ste plaats van de meest gespeelde online games op Xbox Live. Nu laat Infinity Ward de cijfers zien van Call of Duty 4.

De game is inmiddels gespeeld door 10,006,606 unieke spelers. Deze spelers hebben minstens één keer de game opgestart en één keer online aangemeld. De game is door 71,1% van de gebruikers gespeeld tot minstens de FNG missie. 46,5% heeft de game uitgespeeld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?