Infected Shelter

  • Ontwikkelaar Dark Blue Games Ltd.
  • Eerste releasedatum 8 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Infected Shelter op 8 mei in Steam Early Acces

Indie-ontwikkelaar Dark Blue Games heeft bekendgemaakt dat Infected Shelter op 8 mei verkrijgbaar is via Steam Early Acces. Om dit te vieren heeft de ontwikkelaar een nieuwe gameplaytrailer vrijgegeven.

Dark Blue Games noemt Infected Shelter een mix van Mortal Kombat, Dead Cells en Castle Crashers. In deze post-apocalyptisce shooter met RPG-elementen beland je in willekeurig gegenereerde omgevingen waarin je het alleen of in co-op met vier spelers opneemt tegen hordes vijanden.

Infected Shelter verschijnt op 8 mei voor de pc via Steam Early Acces. In het vierde kwartaal van dit jaar staat de uiteindelijke release op de planning voor de pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Dark Blue Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?