Check al onze gamescom content hier!

inFamous taal-patch direct te downloaden

Toen vorige week bekend werd dat onder andere de Nederlandse versie van de PS3-game inFamous alleen in het Nederlands was te spelen (en dus niet in het Engels), was de ophef groot.

Natuurlijk heeft Sony ook het een en ander opgepikt en is hier meteen mee aan de slag gegaan. Hieruit is een patch naar voren gekomen die de Engelse taal activeert in de game.

Het leuke van deze patch, is dat Sony zo snel heeft gereageerd op de reacties van gamers. De game is vandaag ook uitgekomen, en de patch is ook al direct vanuit de PlayStation Store te downloaden. Doen dus!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?