InFamous krijgt demo

Ontwikkelaar Sucker Punch heeft bekendgemaakt dat er een week voor de release een demo van de PS3-game InFamous uit gaat komen.

Deze demo geeft gamers de mogelijkheid om alvast wat te spelen met InFamous. Het wordt dan makkelijker om een beslissing te maken om de game te kopen of niet. De demo zal vanaf 21 mei via het PlayStation Network te downloaden zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?