Check al onze gamescom content hier!

inFamous de film in 2012

inFamous krijgt ook de film behandeling, een heuse speelfilm van de game zou in 2012 op het witte doek moeten verschijnen. De schrijvers van de game Uncharted staan aan het roer voor het schrijven van dit filmscript, de gebroeders Arad.

Benieuwd geworden naar deze film? Je zult je nieuwsgierigheid moeten bewaren tot 2012 dus. Wellicht een idee om de film de titel inFilmous te geven.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?