Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

inFamous 2 per ongeluk aangekondigd

inFamous wordt gezien als een redelijk goede PlayStation 3-exclusive. Ook Klaas en Peter werden erg blij van deze game. Vandaag is per ongeluk inFamous 2 aangekondigd.

Acteur David Sullivan beweert namelijk dat hij auditite heeft gedaan voor Cole in de nieuwe inFamous. De originele acteur, Jason Cottle, wordt dus vervangen. Sony of Sucker Punch hebben allebei nog geen antwoord gegeven, maar gezien dit nieuwtje denken wij dat zoiets niet meer lang kan duren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?