InFamous 2 nu officieel aangekondigd

Geheel onverwacht is dit natuurlijk niet meer. De game InFamous 2 was namelijk al per ongeluk aangekondigd door acteur David Sullivan. Daarnaast had Sony ook al een domeinnaam voor de game geregistreerd, maar de game zelf was nog steeds niet officieel aangekondigd.

Vandaag bracht Sony daar echter verandering in. De game werd namelijk officieel aangekondigd op de cover van het Amerikaanse tijdschrift Game Informer. Ook dit deel zal weer een PlayStation 3 exclusive worden. Het hoofdpersonage, Cole McGrath, zal er alleen wel anders uit zien in InFamous 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?